Laatste ontwikkeling in Draadloze Bewaking

Al 50 jaar is Philips leading in de ontwikkeling van Foetale en Maternale bewaking. GrafiMedics levert deze bewakingsoplossing van Philips aan de Nederlandse ziekenhuizen. Bijgaand filmpje laat zien hoe Bravis ziekenhuis de aanstaande moeders begeleidt met de draadloze Avalon CL en hoe zij dit ervaren. Hoe meer een aanstaande moeder zich vrij kan bewegen, kan douchen of blijven rondlopen hoe prettiger dit voor haar is.

 

Draadloze bewaking is zich aan het ontwikkelen. Vanaf nu is er, voor optimaal draagcomfort, nog meer bewegingsvrijheid voor de moeder door de introductie van de Avalon CL Foetale en Maternale Pod en Patch. Vooral als een buikband niet praktisch is en/of de aanstaande moeder een hoog BMI heeft.

 

Bovendien is er nu ook een Wide Range Wifi Pod die ervoor zorgt dat de moeder zich vrij kan bewegen binnen het gehele bereik van het WiFi-netwerk/WLAN van het ziekenhuis.

 

Tijdens het aankomende 56ste NVOG Congres op 7 en 8 november zullen wij korte demonstraties verzorgen en graag al uw vragen beantwoorden.

 

Meer info over dit congres vindt u op http://www.gynaecongres.nl/

 

Bent u niet in de gelegenheid om dit congres te bezoeken, maar wilt u wel graag meer informatie, dan horen wij graag van u: 036 – 535 93 90 of mailt u naar info@gm.nl