Medewerkers

Onze medewerkers van het secretariaat zijn de volgende personen:

Ingrid Kramer – Planner Support
Ingrid is werkzaam bij GrafiMedics op de verkoop binnendienst. Sinds de oprichting van GrafiMedics Support in 2010 is zij nu primair als planner verantwoordelijk voor het inplannen van de service technici.

Linda Schutte – Project Manager
Linda is projectmanager en vervult daarnaast een ondersteunde rol op de afdeling verkoop binnendienst.

Saskia ‘t Hart – HR&Finance Coordinator
Saskia is verantwoordelijk voor de bedrijfsadministratie en alle HR zaken voor al onze medewerkers.

Noor Bennink -Teamleider
Noor Bennink werkt bij GrafiMedics als Teamleider binnendienst. Zij geeft zij leiding aan de medewerkers binnendienst en voert daarnaast ook sales werkzaamheden uit.

Sabrina Bisschops – medewerker Verkoop Binnendienst
Sabrina is werkzaam op de afdeling verkoop binnendienst en is een vast aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met Karlijn is zij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen de verkoop afdeling.

Karlijn Nijs – medewerker Verkoop Binnendienst
Karlijn werkt als collega van Sabrina eveneens op de afdeling verkoop binnendienst. Zij is samen met Sabrina uw contactpersoon voor alle sales werkzaamheden.

Sandra van der Velden – Clinical Application Specialist 
Sandra is actief Clinical Application Specialist. Sandra verzorgt de gebruikers-instructies en trainingen bij oplevering van nieuwe apparatuur. Ook voor een opfris training kunt u bij Sandra terecht. Daarnaast vertegenwoordigt Sandra samen met onze account managers Richard Kruidhof en Jeroen Malewicz GrafiMedics op diverse beurzen en symposia.