Medewerkers

Onze medewerkers van het secretariaat zijn de volgende personen:

Ingrid Kramer – Planner Support
Sinds 1998 is Ingrid werkzaam bij GrafiMedics op de verkoop binnendienst. Sinds de oprichting van GrafiMedics Support in 2010 is zij nu primair als planner verantwoordelijk voor het inplannen van de service technici.

Linda Schutte – Project Manager
Linda is al sinds de oprichting van het bedrijf werkzaam bij GrafiMedics. Zij is projectmanager en vervult daarnaast een ondersteunde rol op de afdeling verkoop binnendienst.

Saskia ‘t Hart – HR&Finance Coordinator
Sinds 2001 is Saskia werkzaam bij GrafiMedics. Al vele jaren is zij verantwoordelijk voor de bedrijfsadministratie en alle HR zaken voor de Belgische en Nederlandse medewerkers.

Noor Bennink -Teamleider
Per 3 juli 2017 is Noor Bennink gestart bij GrafiMedics als Teamleider binnendienst. Zij geeft zij leiding aan de medewerkers binnendienst van GrafiMedics en voert daarnaast ook sales werkzaamheden uit.

Sabrina Bisschops – medewerker Verkoop Binnendienst
Sabrina is sinds 2017 werkzaam op de afdeling verkoop binnendienst en is een vast aanspreekpunt voor onze klanten en is zij samen met Karlijn verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen de sales afdeling.

Karlijn Nijs – medewerker Verkoop Binnendienst
Karlijn is per 3 april 2018 werkzaam op de afdeling verkoop binnendienst. Zij is samen met Sabrina uw contactpersoon voor alle sales werkzaamheden.

Sandra van der Velden – Clinical Application Specialist 
Sandra is per 12 november 2018 in dienst getreden als Clinical Application Specialist. Zij zal in overleg met de account managers de training en oplevering van onze apparatuur gaan verzorgen. Tevens zal zij een vast gezicht worden op beurzen en congressen.