Medewerkers Support Benelux

Johan Cuypers
Johan is Medisch Technicus in België. Hij werkt voornamelijk in het Vlaamse gedeelte van België. Johan is sinds augustus 2010 werkzaam bij ons.

Bastien Close
Bastien is Medisch Technicus in België. Ook hij is vanaf het begin werkzaam bij GrafiMedics Support.

Freddy Koster
Freddy is Medisch Technicus in Nederland. Na een korte onderbreking is hij sinds mei van 2019 weer een vertrouwd gezicht bij vele ziekenhuizen voor het onderhoud van uw apparatuur.

Maarten van Lokven
Maarten is sinds april 2019 werkzaam als Medisch Technicus in Nederland.

Willem Zoetebier
Willem is Medisch Technicus in Nederland. Hij is sinds april 2013 bij ons werkzaam.

Aboubakr Ayoub
Aboubakr is sinds juni 2017 in dienst als Medisch Technicus in België (Wallonië). Hij heeft inmiddels de trainingen afgerond en kan zelfstandig werken.

Florian de Jongh
Florian is sinds juli 2017 in dienst als Medisch Technicus in België (Vlaanderen). Hij heeft inmiddels de trainingen afgerond en kan zelfstandig werken.

Hamza Koujil
Hamza is sinds juli 2018 in dienst als Medisch Technicus in België (Vlaanderen). Hij is onlangs afgestudeerd en wordt bij GrafiMedics opgeleid tot zelfstandig werkende technicus.

Frans Koldenhof
Frans is team manager van de Medisch Technici. Naast het aansturen van de medewerkers verricht hij ook onderhoud en is met name betrokken bij installaties van grote projecten.

Ingrid Kramer
Ingrid is verantwoordelijk voor de planning in Nederland. Zij plant al vanaf de oprichting de afspraken voor de Medisch Technici in.

Jessica Mox
Jessica is verantwoordelijk voor het inplannen van de Medisch Technici in België.